Kerkcafé: Boeiende sprekers en heel diverse maatschappelijke thema’s

KerkCafé Uithoorn biedt Uithoorn een podium waar gesproken en gediscussieerd kan worden over allerlei actuele onderwerpen. Iedereen is welkom. Deskundigen informeren en lokken debat uit, laagdrempelig en in een gezellige omgeving. De thema’s trekken bezoekers van binnen en buiten de kerken, die in gesprek en discussie een mening willen vormen en hun blik willen verruimen. (Bron: Kerkcafé)

Wanneer?

De bijeenkomsten zijn op vijf vrijdagavonden in De Schutse, De Mérodelaan 1. Aanvang 20.00 uur, vanaf 19.45 uur staan koffie en thee klaar. De bijeenkomsten vinden plaats in de kerkzaal, met lekker veel ruimte. Na afloop kun je bij een hapje en een drankje napraten. De toegang is vrij, er wordt wel een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Programma

Op 28 januari 2022 staat Kanker overwinnen: tot (w)elke prijs?! op de agenda. Prof. dr. G. Ossenkoppele neemt ons die avond mee op onderzoek.

Op 11 maart 2022 wordt het Lijsttrekkersdebat georganiseerd. Op 16 maart zijn er weer de Gemeenteraadsverkiezingen.

Op 8 april 2022 is Bert Keizer uitgenodigd om met Joep Dubbink in gesprek te gaan over zaken rond het sterven.

Download hieronder de folder:

Aanmelden

Normaal gesproken kun je het KerkCafé gewoon binnenlopen, nu met coronabewijs, en wellicht verplicht aanmelden. Dat kan via kerkcafeuithoorn@gmail.com.